Translate

onsdag 19 oktober 2016

Hemvändare...I april stärktes den svenska terrorlagstiftningen – nu förbereder svenska kommuner sig nu på att ta emot IS-avhopparna. Bland annat kan återvändande personer få hjälp med körkort, bostad och jobb, enligt Sveriges Radio.


13 kommentarer:

 1. Min personliga åsikt är att dessa mördare skall sändas över till den Irakiska staten där dom har begått grymheterna.

  SvaraRadera
 2. Min personliga åsikt är att dessa mördare skall sändas över till den Irakiska staten där dom har begått grymheterna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis min åsikt de skall lagföras där inte här.

   Radera
 3. Den regering som ger dessa fri lejd med div. förmåner måste sättas under förmyndare, med alla nollor som Löfven har runt sig är mycket troligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt enig! Istämmer! De är inget värt annat än skrot!

   Radera
 4. Gör dom statslösa.

  SvaraRadera
 5. Ska vi verkligen ge människor som begått brott mot mänskligheten en fristad i vårt land...... och dessutom betala med mina skattepengar. Blir inte jag då medskyldig till till brottet. (Jmf. Nürnbergrättegången)

  SvaraRadera
 6. såna människor ändrar sig alldrig å har därför inget i svea att gör dom ska förlora svenskt medborgarskap samt förlora uppehålstillstånd å ge dom körkort å så så att dom kan körta runt å ha bilbomer nää fyfan låt haag ta hand om dom å ställ dom inför rätta i det land dom varit med å kriga mot så dom för ta straffet där.
  å varför då inte hjälpa alla ungdomar i svergie å ge dom bostad å körkort å skuldsanering å alla andra belöningar dom tänker ge terroristerna?

  SvaraRadera
 7. Sverige finns inte kvar. Vi är nu något annat, än så länge ej namngivet, land. Ett halvislamiskt arab-paradis.

  SvaraRadera
  Svar
  1. vi är en islamisk lydstat påhejad av ett gäng dåligt utbildade sossar+ännu mer till vänster, som vill slå världsrekord i SNÄLLHET!! islam har något som de flesta inte känner till, "taqiyyah", rätten att ljugaljuga, bara det gagnar islam, och vi är ett orent pack, som skall straffas, läs och begrunda, alla ni som har öppnar edra hjärtan!!

   Radera
 8. Hög tid att regeringen börjar trycka upp enkelbiljetter och kasta ut dom.
  Motivering "Går inte att anpassa till 2000-talet"

  SvaraRadera